sadsad x
asdasd
Ürün Yorumları
Mini-HDMI To VGA+Ses Dönüştürücü
Merhaba, Raspberry Pi ' a bağlı olduğu takdirde ekstra bir güç bağlantısına ihtiyaç bulunmamaktadır.
SAMM Market
24.04.2019
Pi ZERO Wireless
Merhaba, Ürün stoklarımızda bulunduğu takdirde, Türkiye'den müşterilere iletilmektedir. Depomuz Kocaeli' nde yer almaktadır.
SAMM Market
24.04.2019
Pi ZERO Wireless
şunu sormak istedim yani depolar turkiye de mi bana gelen kargo turkiyeden mi gelecek yoksa 1 kaç hafta beklemem mi gerekecek ürünün elime ulaşmadı için?
Baha Erden
13.04.2019
Mini-HDMI To VGA+Ses Dönüştürücü
Ben raspberry pi zero da kullanmayı planlıyorum güç girişine ihtiyaç var mı zero için peki?
Baha Erden
13.04.2019
Mini-HDMI To VGA+Ses Dönüştürücü
Merhaba, Kullanacağınız cihaza bağlı olarak değişmektedir. Bazı cihazlarda ekstra güç kullanmadan da çalışmaktadır.
SAMM Market
12.04.2019
Pi ZERO Wireless
Merhaba, Ürünler yurtdışından tedarik edilmektedir. Stokları mevcut, teslimat adresinize göre teslimat süresi değişmektedir.
SAMM Market
12.04.2019
Mini-HDMI To VGA+Ses Dönüştürücü
ürüne güç girişi yapılmazsa çalışmaz mı? dc 5v yazan yerden.
Baha Erden
10.04.2019
Pi ZERO Wireless
Affınıza sığınarak bir şey sormak istiyorum. Ürünler Türkiye den geliyor değil mi yani bir kaç gün gibi kısa sürede elimize ulaşıyor mu?
Üye İsminin Görünmesini İstemiyor
10.04.2019
Raspberry Pi ZERO WH
MMDVM icin wh en kolay versiyon cunku headerlar lehimli geliyor, eger lehim yapamiyorsaniz bunu alin. Ha lehim yapabiliyorsaniz, zero w, ya da zero+usb dongle ve mmdvm headerini kendiniz lehimleyebilirsiniz. Cok basit bir lehim islemi oldugu icin ben direkt zero w alip isi bitirirdim.
Üye İsminin Görünmesini İstemiyor
04.04.2019
LCD 1602 3.3V Mavi - 2x16 Karakter
Merhaba Hakan Bey, Ürünün stoğa girme süresi 4-6 hafta öngörülmektedir. |SAMM MARKET
SAMM Market
28.03.2019
Toplam 71 yorum görüntüleniyor.
1 2 3 .... 6 7 8
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.